Rezervni dijelovi

Kod nas možete nabaviti originalne rezervne dijelove i dodatnu opremu za vaše vozilo CITROËN.

Pomoći ćemo Vam pri izboru dijelova: na osnovu broja šasije ili uvida našeg stručnog osoblja, kompjuterski ćemo pronaći odgovarajući dio. Bez obzira o kojem se dijelu radi kod nas možete nabaviti sve što je potrebno za Vaš automobil.

Dogodi li se da nekog dijela trenutno nema u našem skladištu, nabavljamo ga u roku od najviše 7 dana, ukoliko istog dijela nema u centralnom lageru u Kopru (SLO) tad je rok dobave maximalno 15 dana od dana naružbe.

Što se tiče našeg lagera, izbor dijelova je velik, trudimo se da imamo sve dijelove na lageru koji su neophodni za normalan rad servisa a tako i za isporuku našim partnerima kojima smo mi stalni dobavljač. Naš lager za sad ima cca 550.000,00 KM vrijednosti a iz godine u godinu kako nam to rast posla zahtjeva iznos je sve veći.

Garancija na originalne dijelove ugradjene u našem servisu je 12 mjeseci a takođe imamo u ponudi i zamjenske dijelove za starije modele vozila za koje takođe dajemo garanciju 12 mjeseci od dana ugradnje!

Ukoliko Vi imate neka pitanja u vezi sa dijelovima mi smo Vam na raspolaganju i nastojat ćemo da Vam što brže odgovorimo

Kontaktirati nas možete putem naše forme za kontakt.

  dijelovi1